Csak egy kis eper és néhány virág - de annyira szépen rendezte el odabent, hogy azóta olyan könnyűnek érzem magam, mint még soha!


A hibiszkuszból készült tea nemcsak lenyűgöző mélyvörös színével vonzza a tekintetet, hanem jótékony hatásai miatt is népszerű választás: természetes vízhajtóként támogatja a szervezetet a felesleges folyadékok eltávolításában, így hozzájárulhat a testsúly csökkentéséhez is. Ha friss eperrel kombináljuk, az ízélmény egyedülállóvá válik, miközben az ital antioxidáns-tartalma is jelentősen megnövekszik – mindez mindössze 21 kalóriát jelent 2,5 deciliterenként.

Miért érdemes bevezetni?

Ez az egyszerű, de nagyszerű ital támogatja a vízháztartás egyensúlyát, segít a puffadás enyhítésében, és természetes módon frissít. Cukor hozzáadása nélkül is ízletes, így tökéletes választás lehet diétázóknak vagy azoknak, akik egészségesebb alternatívát keresnek az üdítőitalok helyett.

Először is, alaposan öblítsd le az epreket, és távolítsd el a szárakat. Ezután vágd apró darabokra a gyümölcsöket. A felkockázott epreket helyezd egy turmixgépbe, és öntsd rá a már kihűlt hibiszkuszteát. Turmixold őket addig, amíg teljesen sima állagú keveréket nem kapsz. Az elkészült italt öntsd pohárba, és élvezd édesítőszer nélkül! Ha marad belőle, jól záródó üvegben a hűtőben legfeljebb 6 óráig tárolhatod.

Frissítő, egészséges és pillanatok alatt elkészíthető - próbáld ki még ma!

Related posts