FÉRFI KARKÖTŐ

Allergénmentes orvosi fém karkötők, nemesacél díszítéssel férfiaknak. Az egyszerűen méretre vágható modellek hagyományos és fonott kialakítással, vékonyabb és vastagabb kivitelben egyaránt kaphatók. Ezek legtöbbjét egyedi gravírozással, díszítéssel kínáljuk. Markáns ékszereink remekül kifejezik viselőjük személyiségét, így ajándékként is bátran adhatók. Kiszemelt egy vastag nemesacél nyakláncot is a karkötő mellé? Rendelje meg együtt a kettőt kedvező házhozszállítási feltételekkel!

Prémium férfi karkötők elérhető áron

Webáruházunk kínálatának összeállításakor gondosan ügyeltünk és ügyelünk a mai napig arra, hogy ne csak a hölgyek, hanem az urak is könnyedén megtalálják az egyéniségüket kifejező ékszereket, melyek stílusos kiegészítői lehetnek hétköznapi és alkalmi öltözéküknek egyaránt.

Igényes, sokoldalú választékunk olasz gyártók színvonalas ékszereit vonultatja fel, jutányos áron: a karkötőkhöz hasonlóan az orvosi fém fülbevalók, ellenálló, vastag nemesacél nyakláncok is bőrbarát, ólom- és nikkelmentes összetételűek, így kiváló alternatívát jelentenek a fémérzékenységgel küzdőknek.

Fedezze fel 18 karátos arany- és fehérarany bevonatú modelljeinket, és lepje meg magát vagy kedves férfi hozzátartozóit egy elegáns karkötővel, hiszen az ékszer mindig tökéletes ajándék!

 

Vessen egy pillantást férfi nyakláncainkra is, és ne feledje: 20.000 Ft-os vásárlás felett a házhoz szállítás költségét mi álljuk!