Új jelszó kérése
Szeretettel .......

 

Facebook oldalunk
Összehasonlítás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

FÉRFI KARKÖTŐ


Webáruházunk kaucsukból és bőrből készített férfi karkötőket is forgalmaz. A karkötőkhöz tartozó díszek nemesacélból készültek, hogy a fémre allergiások is kedvükre viselhessék e kiegészítőket, hiszen az orvosi fém ezt lehetővé teszi. A csontmedál szintén gyakori díszítő elemnek számít. Ismerje meg az elegáns, vidám, spirituális és egyéb darabokból álló termékpalettánkat, és rendeljen online!
Stílusos férfi karkötők széles választékban

Ma már egyáltalán nem szokatlan vagy kirívó, hogy egy férfi a hagyományos ékszereken túl - karóra, mandzsettagomb, karikagyűrű - is igyekszik igényesebbé és egyedibbé tenni megjelenését. Az uraknak természetesen ügyelni kell arra, hogy az ékszer visszafogott és elegáns legyen, hiszen az extravagáns darabok, a „csicsás” karperecek továbbra is a hölgyek kiváltáságai maradnak. Az oldalon található férfi karkötők minden szempontból remek választást jelentenek: stílusos mintáikkal, igényes kialakításukkal és egyedi megjelenésükkel csak tovább fokozzák a férfias megjelenést.

 

Férfi karkötők változatos mintákkal

Mindegy, hogy a kaucsuk vagy a bőr karkötők mellett teszi le a voksát, biztos lehet benne, hogy megtalálja azt a dizájnt, ami igazán illik Önhöz. Akár az indián kultúra, az ezotéria, a horoszkóp vagy a nonfiguratív minták állnak közel a szívéhez, webáruházunkban pár kattintással megrendelheti új ékszerét. Férfi karkötőink között bőrből és nemesacélból készült darabok is helyet kaptak, melyeket fémallergiások is bátran viselhetnek.

 

Élete párjáról se feledkezzen meg!

A bizsu-ajándék oldalon a férfi karkötők és nyakláncok mellett a hölgyek számára is tartogatunk meglepetéseket. Barátnőjét, feleségét könnyedén leveheti a lábáról egy csinos Swarovski fülbevalóval vagy egy szemrevaló női karkötővel. Rendeljen online, pár kattintással magának és kedvesének még ma!

Webáruház készítés