FÉRFI NYAKLÁNC

Designer olasz ékszereinkben Ön sem fog csalódni. Ismerje meg a kínálatunkban kapható jellegzetes minőségi nemesacél férfi nyakláncainkat! Az arannyal bevont ékszereink, különleges galvanizációs technikával készülnek, továbbá fémallergiások is nyugodtan viselhetik, hiszen nem okoznak irritációt. 

Minőségi férfi nyakláncok olasz gyártótól

Egy finoman kidolgozott, elegáns nyaklánc mindkét nem számára alapdarab, és ajándéknak is remek választás. A Bizsu-Ajándék online shop kiemelkedően gazdag felhozatalában kizárólag megbízható, magas nívót képviselő olasz ékszerek kaptak helyet: a prémium férfi vékony és vastag nemesacél nyakláncokon túl különböző stílusú orvosi fém gyűrűk, vékonyabb és vastagabb orvosi fém karkötők is elérhetők, vonzó ár-érték arányban.

A rendkívül ellenálló, 18 karátos arannyal bevont nyakláncok professzionális galvanizációs eljárással készülnek, sem ólmot, sem nikkelt nem tartalmaznak, így maximálisan komfortos viseletet biztosítanak fémallergiásoknak, érzékeny bőrűeknek is. Az ékszerek árai mellett szállítási díjaink is barátiak, 20.000 Ft-ot meghaladó rendelések esetén pedig ingyenesen kézbesítjük a termékeket.

 

Állítson össze egyedi ékszerszettet: válasszon a nyaklánchoz illő prémium férfi karkötőt!