Új jelszó kérése
Szeretettel .......

 

Facebook oldalunk
Összehasonlítás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

KARKÖTŐ


A női karkötők legalább olyan sokfélék, mint maguk a nők. Ma már nemcsak különleges alkalmakkor viselünk ékszert, e kiegészítők a mindennapjaink részévé váltak. Ebből kifolyólag jó ideje egyre inkább teret hódít a bizsu. A divatékszerek között a karkötők különösen nagy népszerűségnek örvendenek. Bár szép számmal akadnak köztük letisztult, visszafogott, elegáns darabok is, a harsányabb, feltűnőbb tervezés ugyanúgy jellemző lehet rájuk. Webáruházunk ez utóbbi híveinek kínál Pandora stílusú, gyöngyös, divatos bizsu karkötőket. Válogasson kedvére!

 
Elegáns női karkötők az igazán különleges alkalmakra

Az ékszer öltöztet – mondhatnánk, hogy ez hatalmas közhely vagy klisé, de szerintünk szó sincs elcsépelt frázisról: ez az élet egyik alapigazsága, hiszen egy tökéletesen megválasztott kiegészítő tovább emeli egy színházi előadás, egy üzleti vacsora, egy kiállításmegnyitó vagy akár egy esküvői szertartás fényét.

 

Divatos női karkötők a szürke hétköznapokra

Életünk nagy része ugyanabban a mederben zajlik, ami jó dolog, mert a kiszámíthatóság biztonságot ad, de olykor mégis úgy érezzük, hogy szükségünk lenne valami másra, és hogy jólesne egy pici változás. Pompás eszköz lehet ehhez egy új ékszer, azon belül is egy karkötő, amivel feldobhatjuk a megszokott megjelenésünket. Ezt a környezetünkben élők – családtagok, kollégák – észreveszik, szóvá teszik, és ezzel máris megtörtük a mindennapok monotóniáját.

 

Vidám női karkötők a pörgős, bulis estékre

Ha van helyzet, ahol igazán elengedhetjük magunkat, és abszolút önmagunk lehetünk, az a buli a barátokkal, hiszen mikor viselnénk a legmerészebb ruháinkat és kiegészítőinket, ha nem egy partyban? Ilyenkor lehetünk a legkihívóbbak, egyáltalán nem kell megfelelnünk semmiféle dress code-nak.

Vigyen sikket az ünnepekbe, színt a mindennapokba és kacérságot a bulikba egy alkalomhoz illő női karkötővel, és fokozza a hatást egy lélegzetelállító csillogású Swarovski nyaklánccal!

Webáruház készítés