NEMESACÉL FÜLBEVALÓ

Egy új pár fülbevalónak mindig van helye az ékszeres dobozban, ezek a csodás darabok pedig remek ár-érték arányt képviselnek. Legyen akár a visszafogottabb, akár a merészebb stílus híve, nálunk biztosan rátalál arra a darabra, amit szívesen hord majd nap mint nap. Tekintse meg nemesacél fülbevalóinkat, és rendeljen 15.000 Ft felett az ingyenes szállításhoz!

Nemesacél fülbevalók kristályos díszítéssel


Egy szép fülbevaló öltöztet, és azonnal viselőjének arcára vonzza a tekinteteket. Egy jól megválasztott fülbevalóval arcformánk és szemünk színe is kihangsúlyozható.
Az ideális fülönfüggő olyan, aminek viselését szinte nem is érezzük, így ha bepirosodik tőle a fülünk, legyen bármilyen szép is az ékszer, már kevésbé lesz kellemes a viselete.
Orvosi fém fülbevalóink olyan speciális anyagból készülnek, melyek nem okoznak semmilyen irritációt még az arra különösen érzékenyeknél sem.
A nemesacél ékszerek nemcsak szépek, de viselésük egészséges is, így azoknak sem kell lemondaniuk a kiegészítők használatáról, akik eddig nem tudtak ékszert hordani.

Ajándékot keres egy kedves személynek, esetleg az ékszeres ládikájába elférne még egy-két különlegesebb fülbevaló, ami egyszerre mutatós és egyedi is? Böngésszen kínálatunkban, hiszen nálunk nemcsak nemesacél fülbevalókat, de nemesacél eljegyzési gyűrűket is talál! Ha szereti a szép ékszereket, amiknek a viselete nem okoz bőrirritációt, válogasson termékpalettánkból!