NŐI NEMESACÉL GYŰRŰ

Fémallergiában szenved, de nem szeretne lemondani a csodás ékszerekről? Ezek az orvosi fémből készült gyűrűk nem irritálják bőrét, megjelenésükben pedig megtévesztésig hasonlítanak aranyból készült társaikra. Kedvező árcédula, széles választék – érdemes megismerkednie kínálatunkkal. Vastag nemesacél nyakláncainkat itt találja, remek kiegészítőt jelentenek a gyűrű mellé!

Nemesacél eljegyzési gyűrű – a szerelem záloga

Mivel egyre többen vannak azok, akiknek érzékeny a bőre a különböző nemesfémekre (az aranyra, az ezüstre) ezért számukra remek alternatíva lehet egy olyan gyűrű, ami nemesacélból készül. Egy eljegyzés sem lehet teljes gyűrű nélkül, hiszen ezzel pecsételődik meg egy közös útnak a kezdete, így a gyűrű felhúzásának nagy jelentősége, egyfajta jelképe is van. Ha kedvese allergiás a nemesfémekre, válasszon az általunk kínált gyűrűk közül, hiszen ezek semmiféle irritációt nem okoznak.
Orvosi fém gyűrűink nemcsak tartósak, de mutatósak is, ráadásul kevesebb az esélye annak, hogy egy idő után elszíneződnének (az ezüsttel ellentétben, ami például könnyen megfeketedik).
Eljegyzési gyűrűink mellett, kristályos Swarovski gyűrűket is talál, melyek rafinált formájukkal és színes köveikkel varázsolnak el mindenkit!

Rendeljen webshopunk kínálatából, ha pedig további ékszereket vásárolna, nézzen szét álomszép nemesacél fülbevalóink között is!