NŐI GYŰRŰ

Ékszer webshopunkban arany és ezüstszínű, sötét árnyalatú, homokfújt és mart mintájú orvosi fém, nemesacél gyűrűk kavalkádja várja. Modelljeinket változatos csiszolással, némelyiket cirkónia kővel díszítve kínáljuk, elérhető áron.

Női orvosi fém gyűrűk széles választékban

A fémallergia egyre több embert érint hazánkban is. Webáruházunk termékpalettájának összeállításakor természetesen rájuk is gondoltunk: a hölgyek első osztályú, ugyanakkor garantáltan antiallergén orvosi fém gyűrűk közül választhatják ki azt a modellt, melyet szívesen hordanak majd nap mint nap. Kedvesét lepné meg egy csillogó ékszerrel? Nálunk jó áron juthat hozzá a szívdobogtató ajándékhoz!

Pompás nemesacél eljegyzési gyűrűk

A lánykérést megelőző hónapokban komoly megpróbáltatások elé néznek a majdani vőlegények. Amellett, hogy pénzt, időt és energiát fektetnek menyasszonyuk eljegyzési gyűrűjének megszerzésébe, még azt is illendő volna eldönteniük, hogy ezüst vagy egyedi ötvözetű orvosi fém ékszert vásároljanak kedvesüknek. Hiszen nem csak a nagy napnak és a lagzinak, az eljegyzés perceinek is tökéletesnek kell lennie.

Egy nemesacél gyűrűvel borítékolható lehet a siker, mert trendi és mutatós, sőt akár egy életen át hordható. A kiválasztása során érdemes figyelembe venni a minőséget, a tartósságot, az ékszer küllemét, és azt, hogy az valóban megfeleljen az ara ízlésének.

A nemesacél ékszerről még:

  • gyorsan és könnyen előállítható, bármilyen elképzelés szerint;
  • jutányos áron hozzáférhető (persze a határ lehet a csillagos ég is);
  • az arannyal és ezüsttel ellentétben hosszú időt követően sem színeződik el;
  • az érzékeny bőrűek is bátran hordhatják, nem vált ki allergiás reakciókat;
  • számos anyaggal ötvözhető: például kaucsuk gumi, kristály;
  • felülete masszív, karc- és kopásálló;
  • utólag csiszolható, felületkezelhető.

A Bizsu-ajándéknál remek árakkal, folyamatos akciókkal és vevőbarát hozzáállással várjuk - vásároljon kényelmesen online!