Új jelszó kérése
Szeretettel .......

 

Facebook oldalunk
Összehasonlítás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

NŐI ORVOSI FÉM FÜLBEVALÓ

Fő kategória >ORVOSI FÉM ÉKSZEREK >NŐI ORVOSI FÉM FÜLBEVALÓ

Nemesacél, orvosi fém fülbevalóinkat elsősorban fémallergiában szenvedő vásárlóinknak ajánljuk. A webáruházunkban kapható modellek garantáltan nikkelmentesek, nem okoznak semmiféle bőrirritációt. Fedezze fel a kategóriában feltüntetett ékszereket, és válassza a stílusához leginkább illőt a pontfülbevalók, lógós, vagy gyöngyökkel tarkított modellek közül! További egyedi darabok után is érdeklődik? Nézze meg orvosi fém gyűrű kínálatunkat!


-25%
-25%

Orvosi fém fülbevaló a bőrirritáció kiküszöbölésére

A legtöbb ember, kiváltképp a nők nagy része, szívesen hord fülbevalót, de egyre gyakrabban hallani arról a problémáról, hogy a különféle fémekből készült csecsebecsék bőrirritációt okoznak. Adott esetben még az ékszerkészítés alapanyagát jelentő nemesfémek, az arany és az ezüst is allergiás reakciót válthat ki, míg a nemesacél esetében ez nem fordulhat elő. Szerencsére az ékszerészszakma felismerte az orvosi fémben rejlő fantasztikus lehetőségeket, és a nemesacél ékszerek ma már széles körben elérhetők.

 

Az orvosi fém fülbevalók előnye

A nemesacél fülbevalók az allergiamentességen túl is számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek. A megtévesztésig hasonlítanak a nemesfémből, aranyból és ezüstből készült darabokra, miközben azoknál jóval olcsóbbak. Kiváló anyagminőségükből adódóak nem kopnak, nem mattulnak, nem színeződnek el. Sokkal tartósabbak, olyannyira, hogy még a gyógyvíz sem okoz rajtuk elváltozást.

 

Ha Ön fémallergiában szenved, mindenképp váltson nemesacél ékszerekre, és elmúlnak a panaszai!


Webáruház készítés