SWAROVSKI KRISTÁLYOS ÉKSZER SZETT

A Swarovski ma már fogalom. Aki egyszer is visel kristályos ékszert, azt örökre rabul ejti a páratlan csiszolású kő csillogása. De lehet-e fokozni egy Swarovski nyaklánc szépséget? Igen, egy fülbevalóval. És nálunk szettben rendelheti meg a két ékszert, amelyek közül jó néhány díszdobozban kerül forgalmazásra. A CRYSTEEL (Made with CRYSTALLIZED™ – Swarovski Elements) márkanéven forgalmazott termékek magas szintű technológiával, nemesacélból készült páratlan divatékszerek. Lepje meg magát vagy egy szívének kedves illetőt egy páratlan szettel, és egészítse ki azt egy pompázatos Swarovski gyűrűvel!

Kifogástalan Swarovski ékszer szettek

Legyen szó egy jeles alkalomról, üzleti megbeszélésről vagy színházlátogatásról, egy Swarovski összeállítás garantáltan az esemény fénypontja lesz – Önnel egyetemben.

A dizájnerek ihlette gyűjteményünkben sztenderd modelleket nem, egyedi darabokat annál inkább talál: az átlátszó ékszerektől kezdve, egészen a színezett ólomkristályokig. Válassza közülük azt a nyaklánc fülbevaló párosítást, ami illik megjelenéséhez, vagy az éppen aktuális divathoz! A termékek mellett feltüntetett leírásokból pontos képet kaphat a kiszemelt ékszer alapanyagáról, méretéről és kialakításáról.

Ismerje meg briliáns kollekciónk minden egyes darabját feljebb görgetve!

Swarovski ékszer szett minden alkalomra

Még keresi a megfelelő ajándékot? A kínálatunkban kapható klasszikus és sajátságos Swarovski ékszer szettek vagy Swarovski gyűrűk között rátalálhat a tökéletes szuvenírre. Webáruházunkban a kiválasztott termék mellé ajándékdobozt is vásárolhat, amely nemcsak megfelelő védelmet nyújt majd, de elegáns megjelenést is kölcsönöz.

CRYSTEEL termékcsalád

A CRYSTEEL divatékszerek különlegessége, hogy minden szettet Swarovski kő, kristály vagy tekla díszít. A gyűrűk, medálok, láncok és fülbevalók rugalmas nemesacélból készül, a kristályok pedig egyenesen Ausztriából származnak. Remek választás, ha tökéletes ajándékot keres, hiszen ezeket a szetteket csodás dísz- vagy ékszerdobozba kínáljuk. Amennyiben a kiszemelt termék nincs raktáron, szíves türelmét kérjük – ahogy az ékszer elkészül, máris gyönyörködhet a páratlan csiszolású Swarovski kristályok csillogásában!

Felmerült Önben néhány kérdés termékpalettánkat vagy a házhoz szállítást illetően? Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!